The Savoy Ottoman Palace Hotel

Sehit Fehmi Ercan Sokak 5, Girne, Mersin 10 Kyrenia, Girne, Kuzey Kıbrıs North Cyprus CY

  • Ercan Havalimanı (42 km.)
&
Ara


Aradığınız kriterlere ait sonuç bulunamadı;

Konum
Tesis Girne mevkiinde bulunmaktadır.
Ercan Havalimanı: 42 km
Şehir Merkezi Lefkoşa: 24 km

Tesis
Girne şehir merkezinde konumlanan The Savoy Ottoman Palace, şıklık, zarafet ve konforu buluşturan bünyesinde misafirlerine unutulmaz bir tatil vadediyor.
Her alanında Osmanlı kültürünün izlerini taşıyan tesis, geleneksel tatların sunulduğu restoranıyla tatilinize lezzet katıyor. Hamam, sauna, jakuzi ve masaj hizmetlerinin sunulduğu SPA merkezinde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.
Çocuk misafirler için bakıcı hizmeti bulunan tesis, Lefkoşa şehir merkezine 24 km ve Ercan Havalimanı'na 42 km mesafede konumlanıyor.

Yeme/İçme
Oda Kahvaltı konaklamalarda sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.
Yarım Pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli.
A LA CARTE RESTORANLAR
Tesiste a la carte restoran bulunuyor.

Hizmet Saatleri
07.30-10.30 Kahvaltı (Açık Büfe)
19.00-21.30 Akşam Yemeği (Açık Büfe)
Plaj
Tesisin iki adet özel plajı bulunmakta, özel plajlardan biri ücretli, diğeri ücretsizdir.Tesis, özel plajına 10 km mesafede yer almaktadır, günün belirli saatlerinde tesisin özel plajına servisi mevcuttur.Plajda iskele mevcuttur.
Havuzlar
Açık Yüzme Havuzu

Ücretsiz Olanaklar 
Kapalı Restoran , Lobi , Açık Restoran , İnternet Kafe , Resepsiyon Hizmeti , Otopark , Fitness Merkezi , Hamam , Açık Havuz , Açık Çocuk Havuzu 

Ücretli Olanaklar 
Havalimanı Ulaşımı, Kuru Temizleme , Kablosuz İnternet , Resepsiyon Kasası , Telefon ve Faks Hizmeti , Lobi Bar , Taze Sıkılmış Meyve Suları , Toplantı Salonu , Bar , Casino , Araç Kiralama , Döviz Bozdurma , Çamaşırhane , Doktor , Spa Merkezi , Jakuzi , Sauna , Masaj, Kese ve Cilt Bakımları , Çocuk Bakıcısı

Balayı
Giriş gününde odaya şarap ve meyve sepeti ikramı
Odaya VIP set-up, bornoz, terlik ve oda süslemesi
Misafirin talep ettiği bir gün odaya ücretsiz kahvaltı servisi


Not : Evcil hayvan kabul edilmemektedir. 
 

Olanaklar

  • Bar
  • Spa
  • Laundry Services
  • Restaurant
  • Internet
  • Elevator