Le Chateau Lambousa Hotel

Marasal Fevzi Cakmak Sokak Lapta - Kyrenia Kyrenia, Girne, Kuzey Kıbrıs North Cyprus CY

  • Ercan Havalimanı (55 km.)
  • Girne Merkez (15 mt.)
&
Ara


Aradığınız kriterlere ait sonuç bulunamadı;

Konum 
Tesis Lapta mevkiinde bulunmaktadır.Hava Limanı Ercan Havalimanı : 55 km , Şehir Merkezi Girne: 15 km , Plaj / Deniz Deniz: 100 m
Tesis 
Kuzey Kıbrıs'ın turizm başkenti olmasının yanında Akdeniz'in en güzel yerlerinden biri olan Girne Lapta'da hizmet veren Le Chateau Lambousa Hotel, konuklarına Akdeniz güzellikleri içerisinde huzurlu bir tatil vadediyor.
Şık ve modern 95 oda ile misafirlerine hizmet veren tesisin tüm odalarında balkon, klima, LCD TV ve kablosuz internet erişimi mevcut. Sağlıklı ve zinde kalmanız içinde fitness salonu ve spa merkezi bulunuyor.
Le Chateau Lambousa Hotel' de sabahları yöresel lezzetlerin yer aldığı açık büfe kahvaltının yanı sıra, akşam yemekleride açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Gün içerisinde de havuz başında hizmet veren snack bar ve Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin sunulduğu Sultan's restoran ile misafirlerine konaklama süresi boyunca keyif alacakları tatlar sunuyor.
Girne Lapta mevkiinde bulunan tesis; Ercan Havalimanı’na 55 km, Girne şehir merkezine 15 km ve denize 100 m mesafededir.
Yeme-İçme
Yarım Pansiyon
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsiz olarak sunulmaktadır. Tesis genelinde alınan tüm yiyecek içecekler ücretlidir.
Hizmet Saatleri
07:30 - 10:30 Sabah Kahvaltı
09:00 - 23:00 A La Carte Restoran
Plaj 
Plaj tesise 3 dk yürüme mesafesindedir. Tesiste açık havuz mevcuttur. Plaj ve havuzlarda şezlong, şemsiye ve minder kullanımı ücretsizdir.

Ücretsiz Aktiviteler
Tesise Ait Otopark  ,Fitness center , 24 Saat Resepsiyon , Özel Plaj Alanı  , Tenis Sahası , Masa Tenisi ,İnternet Bağlantısı  (Kablosuz)  , Açık Havuz , Lobi
Ücretli Aktiviteler
Hamam , Güzellik Merkezi , Restoran , Kuru Temizleme , Araba Kiralama Servisi , Çamaşırhane , Spa Merkezi , Toplantı Salonu , Masaj , Bar


Not : Evcil hayvan kabul edilmemektedir.